Autószerelés

autószerelés

Márka független autószervizünk több mint 30 éves tapasztalattal áll ügyfelei segítségére. Főprofilja az autószerelés,autóvillamosság,autódiagnosztika. Az autószerelés során különösen magas figyelmet fordítunk a motorjavítás,fékjavítás, autóklíma szervizelés, futómű javítás,  maximális elvégzésére, de vállaljuk a gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását is. Mielőtt az autószerelés elkezdődne, szükség lehet akár autómentésre is, ha a gépjármű mozgásképtelenné válik. Ezért szolgáltatásainkat non-stop autómentéssel is bővítettük, amely az egész ország területére kiterjed. Ügyfeleink részére az autószerviz esetenként csere autót biztosít, hogy amíg autóját szervizeljük, addig se maradjon gépjármű nélkül. Az autószerelés során mind dízel,mind benzin üzemű gépjárművet javítunk. Mindkét motortípust a lehető legnagyobb szakértelemmel szervizeljük, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Miért válasszam a Torma Gépjárműszerviz  szolgáltatásait?

Többek között azért, mert szakembereink magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkeznek az autószerelés területén, és elkötelezettek a szakma iránt. A javításra leadott autókat  zárt udvarunkon tároljuk, az autószerelést pedig rövid határidővel vállaljuk.

Milyen problémával fordulhatok önökhöz az autószerelés területén?

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha gépjárművén a következő szervizeléseket szeretné elvégeztetni:

  • olajcsere (motorolaj csere, motorolaj utántöltés)
  • váltójavítás (automataváltók és manuális sebességváltók szakszerű javítása)
  • fék javítás (fékbetét csere, fékpofa csere, féktárcsa csere, fékfolyadék csere)
  • futómű javítás (futómű beállítás, lengéscsillapító csere, gumiabroncs csere)
  • műszaki vizsgára való felkészítés (a gépjármű teljes átvizsgálása, a környezetvédelmi és műszaki követelményeknek megfelelően)
  • autódiagnosztika (elektronikai hibák kiolvasása, törlése, javítása)
  • autóklíma szerviz (autóklíma töltés, autóklíma javítás, autóklíma tisztítás)
  • autóvillamosság